Resultaten voor nlp cursus den haag

 
nlp cursus den haag
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in NLP Intermediair.nl.
VMWare Partner 1. Winnaar Beste Opleider van Nederland 2016 1. Toon Resultaten 106. Bladeren / Persoonlijke Effectiviteit / NLP. 106 opleidingen gevonden. Zoeken naar en vergelijken van opleidingen, cursussen en trainingen voor NLP bij diverse opleidingsaanbieders en boek direct online.
NLP trainingen Den Haag NLP-NU.
Vrijblijvende introductiebijeenkomsten met NLP. 6-daagse NLP Business doordeweekse opleiding. 17-daagse NLP Practitioner weekendopleiding met certificering. 17-daagse NLP Master Practitioner weekendopleiding met certificering. Eerst meer weten over NLP en de coaches van NLP-NU? Kom dan naar een gratis introductiebijeenkomst. De ervaring van oud-cursisten. Wat kunnen de NLP trainingen Den Haag voor jou betekenen?
Vergelijk 28 NLP opleidingen, trainingen in Den Haag Springest.
group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 3 dagen Opleiderscore: star 88, ICM Opleidingen trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 2738 ervaringen. NLP in 5 maanden. Dinsdag 3 oktober 2017 in Den Haag en 71 andere data.
NLP Create More; ervaren trainers coaches Innerlijke Kracht.
Innerlijke Kracht Training Coaching Wolga 5, 2491 BK Den Haag. 15 mei 0930: 1715: Create more in 1 day Be the change. Vrijdag 0930: 1715.: Innerlijke Kracht Training Coaching. Wolga 5, 2491 BK Den Haag. Innerlijke Kracht Training Coaching Wolga 5, 2491 BK Den Haag.
Praktijk OOK Dit ben ik Praktijk OOK praktijk voor opvoeding, ouders kinderen Den Haag kindercoaching, coaching, weerbaarheidstrainingen, mindsettrainingen, opvoedadvies, NLP-trainingen.
Mijn naam is Sunita Badeloe. Ik woon samen met mijn man en zoon in Den Haag. In november 2017 heb ik Praktijk OOK opgericht. Sinds 2003 ben ik werkzaam in het onderwijs. Als leerkracht en als adjunct-directeur heb ik veel geleerd over kinderen, ouders, opvoeden en gedrag. Vooral gedrag en opvoeden heeft mij altijd erg bezig gehouden. Waar komt bepaald gedrag vandaan, wat is de rol van de ouder hierin, hoe verloopt de communicatie tussen ouder en kind? En daarnaast; hoe kun je je eigen en het ongewenste gedrag keren en hoe leer je echt te communiceren met je kind. Ik heb me verdiept in NLP Neuro Linguïstisch Programmeren een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Door middel van de opleidingen NLP practitioner, NLP master en NLP Natuurlijk Leiderschap, heb ik veel geleerd over communicatie; met jezelf en met anderen. Over coaching, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Ook ben ik getraind in gespreksvoering met kinderen en jongeren, die in sociale situaties storend gedrag vertonen en daardoor regelmatig in crisissituaties belanden, door middel van de opleiding LSCI Life Space Crisis Intervention.
Ministerie van Mogelijkheden NLP training workshops coaching.
Bij" het Ministerie van Mogelijkheden kun je jezelf zijn, ik vind de training een aanrader. De inhoud is fijn, goed, helder en er is ruimte en aandacht. Ik heb een boost waarmee ik opnieuw kan beginnen, zo voelt het. Ik ging er open in en heb veel zelfinzicht gekregen. Onder andere over waar ik me beter op kan focussen." ons laatste nieuws. Ik doe wat ik wil doen. 13 januari, 2019. Zin in de toekomst. 18 december, 2018. 19 oktober, 2018. Moeten vs Willen. 5 juli, 2018. Denk niet aan een roze olifant. 24 april, 2018. Kiezen voor goud. 16 april, 2018. Ben jij toe aan nieuwe mogelijkheden? Wil je je inschrijven of heb je een vraag? We horen graag van je. Ministerie van Mogelijkheden. 2587 CN Den Haag.
NTI NLP NLP training locatie Zoetermeer regio Delft Leiden Den Haag.
De trainingen worden gegeven in de voormalige Huisstal van Hoeve Zzamen. Deze trainingslocatie is goed bereikbaar vanuit de gemeenten Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden. Hoeve Zzamen heeft een prettige uitstraling en de zaal is via diverse deuren verbonden met de tuin van de boerderij en het gezellige lounge-terras. Op deze locatie geeft NTI NLP voornamelijk NLP Practitioner-trainingen. Dit doen we hier twee keer per jaar. Mocht je een keer kennis willen maken met deze materie en onze trainers, kom dan naar een van de gratis informatieavonden op deze locatie. NLP Practitioner: start 5 oktober 2018 en 15 maart 2019. NLP Master Practitioner: start 9 november 2018. Cursisten die de opleiding doen bij NTI NLP in Zoetermeer bieden wij de mogelijkheid ook vooraf te overnachten bij Zzamen. Er zijn moderne, gezellige kamers. Elke kamer is voorzien van toilet en douche. De prijzen hieronder zijn speciale prijzen voor NTI NLP-ers die training volgen in Zzamen.:
Trainingsaanbod JBBX.
Doorgroeien als coach of trainer. Laan van Meerdervoort 187. 2517 BA Den Haag. Wildhoeflaan 17 2566 RR Den Haag. 070 326 3200. NLP OPLEIDINGEN LEIDERSCHAP TRAININGEN. Doorgroeien als coach of trainer. Politieke effectiviteit en professionele invloed. Persoonlijke kracht en zichtbaarheid.
Praktijk Inside Out Faalangst, weerbaarheid en NLP.
Welkom bij Praktijk Inside Out te Den Haag. Praktijk Inside Out verzorgt trainingen, workshops en begeleidt met behulp van NLP coaching. Faalangsttrainingen, sociale vaardigheidstrainingen en de Workshop NLP. Onderwijs op locatie en in eigen praktijk te Den Haag. Wat is je doel?
NLP opleiding Den Haag RaVisie.
NLP opleiding Den Haag. Organisatieadviesbureau RaVisie maakt een NLP opleiding voor de regios Den Haag en Leiden bereikbaar. Tussen de vele aangeboden cursussen op het gebied van coaching en het functioneren in een beroepsrol is het lastig om direct te kiezen voor de opleiding die het beste bij je past.
NLP LifeCoaching Dé weg naar een gelukkig en succesvol leven!
Wat is NLP. Voor wie is NLP. Over Yke van Wassem. Yke van Wassem. Coach Counselor Den Haag en internationaal gecertificeerd NLP Mastercoach. NLP Nieuw Leven Planten. Ontdek belemmerende patronen en gewoontes en verander naar positief gedrag. NLP als verandertherapie.

Contacteer ons