Resultaten voor nlp alphen aan den rijn

 
nlp alphen aan den rijn
Keerpunt Hypnotherapie en Counseling Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland.
Integrale psycho-sociale therapie. Integrale psycho-sociale therapie omvat methoden als Counseling, NLP, EMDR, regressie en Mindfulness. Daarnaast zijn er speciale programma's' voor behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom en Burn-out. Lichaam en geest worden hierbij als een onlosmakelijk geheel gezien. Prikkelbare Darm Syndroom.
NLP Neuro Linguïstisch Programmeren, ervaar de kracht van Arthea!
NLP is een therapie die mensen helpt oplossingen te vinden en gedachten te veranderen. Wij helpen u door communicatie en coaching uw gedachten patronen opnieuw te programmeren zodat er een gedrag ontstaat met positieve intenties, zodanig dat negatieve effecten voortaan zullen uitblijven.ac. Neem contact met ons op. Samen kijken we naar de beste behandeling. Afhankelijk van uw behoefte stellen we een behandelplan op met een combinatie van verschillende technieken. Wij geven uw lichaam precies wat het nodig heeft. circa 30 minuten 3900., circa 60 minuten 7500., Klanten over ons. Sinds een aantal jaren ga ik naar Arthea voor een volledige massage, 1x per maand. Door de massages ben ik een stabieler mens geworden. Vroeger had ik periodes van grote onrust die zich op allerlei manieren uitte. Door de massages heb ik rust kunnen ervaren. Doordat er veel aandacht is voor mijn lichaam, werd het in mijn hoofd ook veel rustiger. Ik heb nauwelijks last meer van lichamelijke klach. uit Alphen aan den Rijn.
Aandacht voor U, Praktijk voor Moderne Hypnotherapie, NLP, EMDR, Reïntegratie en Coaching.
2404 BC Alphen aan den Rijn. Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Hypnotherapie helpt ook bij Prikkelbare Darm Syndroom. Jörgen Raymann en Annemarie van Gaal bij viering Internationale Vrouwendag persbericht. Hoe NLP een trauma helpt verwerken!
NLP Coaching.
NLP en NHR Clinic. Je goed voelen kan je leren! Wat is NLP. Contact en Postadres Den Haag.: 2492 KB Den Haag. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Locatie Alphen aan den Rijn.:
nlp alphen aan den rijn
Als oplossingsgerichte kindercoach, kinder en jeugdcounselor en gezinscounselor kijk ik neutraal, onafhankelijk en met een frisse blik naar de situatie van jouw kind en zijn leefomgeving. Hierbij maak ik gebruik van behandelmethoden uit de oplossingsgerichte en cognitieve gedragstherapie zoals Kids Skills, Mission Possible, NLP, Counsellingsgericht tekenen, Tafelfamilieopstellingen, Brain blocks, Rationele Emotieve Therapie en Rots en Water training etc. Je kunt bij mij ook terecht voor onderwijsbegeleiding aan de hand van de methoden Ik Leer Anders en Beeld en Brein en trajectbegeleiding bij het vermoeden van hoogbegaafdheid, autisme, ADHD en gedrag en leerproblemen maar ook voor o.a.
9 NLP opleidingen, trainingen en cursussen in Alphen aan den Rijn vergelijken? Ontvang gratis brochures!
Ruim 102.000 onafhankelijke ervaringen. 9 NLP opleidingen, trainingen en cursussen in Alphen aan den Rijn vergelijken? Bekijk ook: NLP Business Practitioner, NLP Practitioner, Psychologie, NLP Coach, Communicatievaardigheden, Hypnotherapie Hypnose en NLP Master Practitioner. Bekijk ook: NLP Business Practitioner, NLP Practitioner en Psychologie.
Acupunctuur, EMDR, Meditatie, Mindfulness, NLP, Yoga Alphen aan den Rijn De Beste Therapeuten.
Ik ben therapeut. Acupunctuur, EMDR, Meditatie, Mindfulness, NLP, Yoga, Bioresonantie, Bindweefsel Massage, Voetreflexologie, Fytotherapie, Hypnose Alphen aan den Rijn. Vind de beste therapeuten uit Alphen aan den Rijn die u kunnen helpen met Acapunctuur, EMDR, Meditatie, Mindfulness, NLP, Yoga, Bioresonantie, Hypnose of andere alternatieve geneeskundigen.
Home.
Veel dank dus aan alle coaches en hun klanten voor alle moeite die zij hiervoor hebben gedaan! Verder wens ik je natuurlijk ook fijne feestdagen en een inspirerend 2019 toe. Hartelijke groet namens Team Coachingland., Francine Hermans, oprichter Coachingland. Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Ik blijf graag op de hoogte! Houd mij op de hoogte! 2586 HB Den Haag.

Contacteer ons